"Zelfstandige toekomst voor Warmond is onzin"

“Het is onzin om te denken dat Warmond zelfstandig kan blijven, dat spel is al gespeeld.” De gisteravond benoemde wethouder Hans van Klinken van Warmond @nders windt er op zijn eerste werkdag geen doekjes om. De (financiële) problemen waar Warmond op termijn mee te maken gaat krijgen zijn zo groot dat we die niet zelf op kunnen lossen, aldus van Klinken vrijdagavond voor de Holland Centraal-microfoon.

Van Klinken wil de komende tijd de discussie over de toekomst van Warmond uitgebreid voeren en nu nog geen voorkeur uitspreken. De hele Warmondse raad schaarde zich recent achter het standpunt dat het dorp zelfstandig moet blijven. Dat gebeurde nadat burgemeester Vosjan zich openlijk had uitgesproken voor het samengaan met Sassenheim en Voorhout. Na een hoogoplopend debat waarbij Vosjan zelfs overwoog op te stappen, voegde het college zich uiteindelijk naar de wensen van de gemeenteraad.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×