Pers niet welkom bij Palestijnse werkgroep

Op het terras van een restaurant aan de Apothekersdijk konden zaterdag Palestijnse vlaggen worden afgehaald voor de grote manifestatie die 30 juni in Amsterdam wordt gehouden. Speciale gast was Gretta Duisenberg die zich al langer sterk maakt voor de Palestijnse zaak.

Hoewel de Leidse Werkgroep voor Palestijnse Belangen met de `dag van de Palestijnse vlag` juist de publiciteit zoekt, bleek een gesprek vandaag niet mogelijk. De woordvoerster (op de foto rechts) legde de rest van het gezelschap direct een spreekverbod op en sommeerde de verslaggever van Sleutelstad.nl woedend om direct te vertrekken bij deze `privé-aangelegenheid`.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×