Door rood rijdende brommer aangereden

Vrijdagavond om 22.00 uur kreeg de politie de melding dat er op de kruising Schipholweg-Rijnsburgerweg een aanrijding had plaats gevonden, waarbij een 22-jarige vrouw uit Warmond gewond was geraakt. De vrouw is met letsel aan haar linkerbeen door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw die op haar bromfiets op de Schipholweg reed, reed volgens eigen zeggen door het rode verkeerslicht de kruising op. Een 40-jarige automobilist uit Leiderdorp kon de vrouw niet meer ontwijken en een botsing was het gevolg. De 22-jarige vrouw krijgt een proces-verbaal voor het door rood rijden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×