Drie inbraakpogingen, man aangehouden

In een woning aan de Prinses Wilhelminastraat is zondagavond rond 23.00 uur ingebroken. Men is via het dak van een schuur een raam ingeklommen. De bewoners ontdekten de man en hebben hem het huis uitgezet. Hierna hebben ze de politie gewaarschuwd. Ongeveer een uur later, rond middernacht, kreeg de politie een melding van een inbraak in de Pioenstraat. De buren hadden gezien hoe iemand een steen door een raam gooide. Hierop hadden ze de man weggejaagd en de bewoner wakker gemaakt. De inbreker is waarschijnlijk niet in de woning geweest. Rond 00.30 uur werden bewoners van een woning aan de Herenstraat wakker toen er een man in de slaapkamer stond. Hij is waarschijnlijk binnengekomen via een schuurdak en een raam. De bewoners hebben hem weggejaagd. De politie kon op de Herenstraat een 25-jarige Leidenaar aanhouden die aan het signalement voldeed, dat bij de eerste twee inbraken was opgegeven.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×