Aanrijding bij Hoge Rijndijk

Op de kruising Hoge Rijndijk / Kettingstraat zijn donderdagochtend twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Een 44-jarige vrouw uit Leiden reed in haar auto op de Kettingstraat en wilde linksafslaan de Hoge Rijndijk op. Tegelijkertijd reed een 50-jarige automobilist uit Leiderdorp op de Hoge Rijndijk in de richting van Leiden centrum. Beide automobilisten verklaarde dat het verkeerslicht op groen heeft gestaan op het moment dat zij de kruising overstaken. De politie heeft de verkeerslichten gecontroleerd en die bleken prima te werken. Er wordt nog onderzocht welk van de bestuurders zich `vergist`.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×