Heftige discussies op Sleutelstadforum: geef ook jou mening!

“Als je het mij vraagt mogen alle huizen in de van Hogendorpstraat in Leiden direct gesloopt worden, met de bewoners er nog in! Ik heb er een jaar gewoond, tot een halfjaar geleden en wat ik daar allemaal meegemaakt heb… Nog iedere dag ben ik blij dat ik daar weg ben, want ik heb zelden zo`n asociale teringbende gezien als in Leiden-Noord. Initiatiefloze, weinig intelligente, aggressieve, zeer criminele en ronduit asociale mensen, stuk voor stuk. Er zijn wel uitzonderingen, maar die bevestigen de regel nu eenmaal. Leiden-Noord? ONGEHOORD!”
Helemaal mee eens? Belachelijk? Discussieer mee over deze en andere Leidse zaken.

Advertentie

Leiden Sleutelstad.nl


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×