Nieuwe website voor Sleutelstad

Vanaf nu heeft Sleutelstad 1 nieuwe website voor de radio en het Leidse nieuws. De aparte website Sleutelstad.fm komt daarmee te vervallen. In de nieuwe site komen de emailgids en de linkpagina niet meer terug. We zijn nog aan het kijken naar een nieuwe invulling voor deze rubrieken. Op de nieuwe site is het mogelijk om een account aan te maken. Ingelogde gebruikers kunnen voortaan makkelijker reageren op artikelen. Het is dan niet meer nodig om elke reactie apart te activeren. Om een account aan te maken gaat u naar /profiel . Indien u (nog) geen account wilt aanmaken, kunt u op de oude manier blijven reageren op de nieuwsartikelen.

We hopen dat u veel plezier aan Sleutelstad zult blijven beleven en zijn benieuwd naar uw reacties op de vernieuwe site. Mocht u onverhoopt nog foutjes tegenkomen of zijn er zaken die handiger zouden kunnen, dan horen wij dat ook graag.

Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief, dan kunt u zich daarvoor aanmelden via /nieuwsbrief/aanmelden .

Cultuur Leiden Nieuws Regio Sleutelstad.nl


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×