Draag iemand voor voor een lintje

Ken je iemand uit je omgeving die zich inzet voor vluchtelingen, al jaren bestuurslid van de plaatselijke voetbalvereniging is of als vrijwilliger in de zorg werkt? Misschien vind je dat diegene best wel eens hiervoor beloond mag worden en wil je hem of haar voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding. Iedereen die zich aantoonbaar verdienstelijk heeft gemaakt voor de samenleving kan worden voorgedragen.

Voordrachten voor de lintjesregen moeten vóór 1 september worden gedaan. Het speciale aanvraagformulier en een toelichting kunnen worden afgehaald aan de balie van het stadhuis of telefonisch via 071-5165057 of 5165059.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×