Wouter Bos bij ledenvergadering PvdA Leiden

Aanstaande donderdag bezoekt Wouter Bos de algemene ledenvergadering van de PvdA-Leiden. Tijdens de bijeenkomst zal hij zijn visie geven op de toekomst van de PvdA en aangeven hoe hij denkt dat de PvdA verder moet na de verkiezingsuitslag van 15 mei jongstleden.

Tijdens het eerste uur van de ledenvergadering zal het afdelingsbestuur haar plannen voor de komende twee jaar presenteren. Vanaf 21.00 uur is Wouter Bos aanwezig en staat de ledenvergadering in het teken van de toekomst van de PvdA. Wouter Bos zal de discussie hierover openen met een korte toespraak waarin hij zijn visie schetst. Hij zal daarbij ingaan op de verkiezingsnederlaag van de PvdA, de lessen die daaruit getrokken moeten worden en de rol van de PvdA als oppositiepartij. Daarna volgt er een discussie met de zaal. Natuurlijk komt ook nog het politiek leiderschap van de PvdA aan de orde. Zo zal Wouter Bos gevraagd worden of hij zich kandidaat stelt voor het partijleiderschap en aan welke eigenschappen de toekomstig politiek leider van de PvdA volgens hem moet voldoen. De ALV begint om 20.00 uur in de Tuinzaal van Sociëteit Grand Café de Burcht, Burgsteeg 14 te Leiden. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×