Zondagwandeling in de Leidse Hortus

Over de VOC is dit jaar al veel gesproken en geschreven. Femke Frietema van de Leidse Hortus laat tijdens de zondagwandeling van 14 juli zien dat de VOC ook heel dichtbij bij u thuis te vinden is. Uw keukenkastjes staan er vol mee: peper, nootmuskaat, vanille, speculaasjes, gestapte muisjes, sambal, nasikruiden. In de washemd ligt uw favoriete zomerbatikhemd waarmee u achter de barbecue staat. In de tuinschuur staan de rotan tuinstoelen klaar om buiten uw zomermaaltijd op te peuzelen. Kortom: overal VOC om u heen. Hortus-verhalenverteller Femke Frietema neemt u mee op een wandeltocht langs VOC-planten die dichter bij zijn dan u denkt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×