Jongerenbende opgepakt in Leiden en Leiderdorp

Na diverse meldingen van jeugdoverlast en aangiften van diverse misdrijven in winkelcentrum de Winkelhof in Leiderdorp, begin dit jaar heeft de politie in de periode januari – maart een onderzoek gedaan naar onder andere (brom)fietsdiefstallen, vernielingen en winkeldiefstallen. Afgelopen maanden konden 14 jongens en een meisje worden aangehouden.

De jongeren, in de leeftijd van 13 tot 17 jaar en afkomstig uit Leiden en Leiderdorp, worden verdacht van het plegen van mishandelingen, bedreiging, vernielingen, een groot aantal winkeldiefstallen en diefstal van enkele tientallen (brom)fietsen. De politie constateert nu reeds een afname van het aantal (brom)fietsdiefstallen rond het winkelcentrum. De verdachten zullen na de zomer voor de rechter verschijnen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×