Leidse beveiligingsbeambte gewond bij ruzie

Bij een ruzie aan de Sweilandpolder zijn twee mannen, een 23-jarige Leidenaar en een 29-jarige Oegstgeestenaar, licht gewond geraakt. De Leidenaar, een beveiligingsman van de Kaagsociëteit, ging bij de haven poolshoogte nemen. Hier kwam hij de Oegstgeestenaar tegen die hem zomaar zou hebben aangevallen. Hierop is tussen de beide mannen een worsteling ontstaan. De Leidenaar zou hier ook nog door een aantal onbekenden zijn mishandeld. De Leidenaar heeft striemen in de nek en een pijnlijk hoofd. De Oegstgeestenaar had een losse tand, blauwe ogen en een pijnlijk hoofd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×