"Nieuwe buren" bestelen bejaarde man

Een 67-jarige bewoner van een woning aan de Bartokstraat werd donderdag het slachtoffer van een geslaagde babbeltruc. De man opende de deur, toen twee vrouwen aanbelden met het verhaal dat zij nieuwe bewoonsters van een woning op de 2e etage waren en problemen hadden met de geiser. De politie heeft dat vandaag bekend gemaakt. Vervolgens hield één van deze dames de man aan de praat. De ander liep naar binnen om naar zijn geiser te kijken. Even later kwam zij terug en vertrokken beiden onder dankzegging. Achteraf ontdekte de man dat uit zijn woning een kistje met daarin pasjes en papieren waren gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×