Admirals National coach John Leijten.

Leidse scholieren naar WK Flag Football in Mexico

Het is de scholieren van het Leidse Da Vinci College gelukt om door te dringen tot de Wereldkampioenschappen Flag Football in Mexico. Dinsdagmiddag werd de groep van de vestiging Leonardo van het Da Vinci College daarom op het Leidse stadhuis gehuldigd door sportwethouder Alexander Pechtold. De officiële scholencompetitie is in ons land pas vorig jaar van start gegaan.

In de aanloop naar World Bowl X (Dusseldorf) wisten de Leidenaren in een zinderend kwalificatieduel met 46-40 te winnen van Frankrijk. Op 15 augustus vertrekt de delegatie van de school naar het land van de sombrero`s en tequila. Admirals National coach John Leijten bezocht het college de afgelopen week een aantal keer en gaf de winnende scholieren een aantal handige tips voor het Wereld-kampioenschap. “Het is ongelovelijk hoe ik het team in drie trainingen heb zien groeien.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×