Burgemeester Waal in de Sassenheimse raadzaal. Foto: Bart Kool - Holland Centraal.

Burgemeester Waal geïnstalleerd

Dinsdagavond is Leidenaar Cees Waal geïnstalleerd als waarnemend burgemeester van Sassenheim. Waal was al eerder waarnemend burgemeester in de Noordhollandse gemeente Castricum en burgemeester van Deventer. Ook was Waal wethouder in Leiden.

In zijn installatierede sprak hij zijn teleurstelling uit over het feit dat de provincie Zuid-Holland nog steeds niet heeft onderbouwd waarom Sassenheim niet zelfstandig zou kunnen blijven. Aanstaande vrijdag is Waal te gast in het Holland Centraalprogramma `Rondom de Raad`.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×