Groot ongeluk in Katwijk

Bij een aanrijding tussen twee bestelauto’s zijn woensdagmorgen op de kruising van de Lageweg met de Scheepmakerstraat in Katwijk zeven mensen gewond geraakt. Op de kruising verleende een 28-jarige man uit Den Haag geen voorrang aan een bestelauto die werd bestuurd door een 23-jarige man uit Noordwijk. Bij de aanrijding die daarop volgde werden zowel de Hagenaar als zijn vier inzittenden uit de auto geslingerd. Met diverse verwondingen zijn zij overgebracht naar het Leids Universitair Medisch Centrum en het Rijnland Ziekenhuis.

De bestuurder uit Noordwijk en zijn inzittende, een 23-jarige man uit Voorhout, liepen licht letsel op. Zij behoefden niet overgebracht te worden naar een ziekenhuis.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×