Lissenaar met steekwonden naar LUMC

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving met geweld in een woning aan de Gladiolenstraat in Lisse. In de nacht van zaterdag op zondag werd de 54-jarige man rond middernacht met geweld beroofd. Twee mannen kwamen aan zijn voordeur en drongen de woning binnen. Het slachtoffer werd geslagen, gestoken en bedreigd. Vervolgens werd zijn bankpas meegenomen. De Lissenaar werd met steekwonden overgebracht naar het LUMC.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Noordwijk, telefoonnummer 0900 – 8844.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×