Leidse inbreker gepakt

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag rond 03.45 uur een 35-jarige man uit Leiden aangehouden in verband met een woninginbraak eerder die nacht. De verdachte zou hebben ingebroken in een woning aan de Pieter de la Courtstraat en een portemonnee met diverse passen hebben meegenomen. De inbreker was de woning vermoedelijk door via een raam aan de voorzijde van de woning binnengekomen. De bewoonster hoorde gerommel en belde direct het alarmnummer van de politie. Zij zag nog net de inbreker haar woning verlaten. Aan de hand van het signalement kon de verdachte in de omgeving worden aangehouden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×