Foto: Emile van Aelst

Brand legt deel Schuitema in as

Bij een grote uitslaande brand is woensdagmorgen het restaurantgedeelte van het visverwerkingsbedrijf Schuitemaker in Katwijk volledig in vlammen opgegaan. De brand werd rond 10.30 uur ontdekt. De brandweer van Katwijk en Rijnsburg bestreden het vuur en waren tot 20.00 uur bezig met nablussen. Er zijn geen gewonden gevallen. De schade is aanzienlijk.

De brand ontstond bij de frituur op een van de bovenetages van de visfabriek en verspreidde zich razendsnel door de afzuiginstallatie. Hoewel bij de brand geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen, moesten omwonenden ramen en deuren gesloten houden in verband met de rookontwikkeling. Via de Holland Centraal TV-Krant (kanaal 2) is een uitgebreide fotoreportage van de bluswerkzaamheden te zien.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×