Politie zoekt slachtoffers van aanrander

In de nacht van 8 op 9 augustus heeft de politie bij de Scheveningseweg in Den Haag een 27-jarige man uit Zoetermeerd aangehouden. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor een vrouw te hebben aangerand. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. Tijdens zijn verhoor heeft de Zoetermeerder inmiddels bekend dat hij meerdere vrouwen heeft aangerand. Voornamelijk in Scheveningen, op de Laan van Meerdervoort en in Leiden.

Van een aantal zaken die de man heeft bekend, is nog geen aangifte gedaan. De politie verzoekt vrouwen die in de afgelopen zes maanden zijn aangerand alsnog aangifte te doen. Zij kunnen contact op nemen met Politie Hollands Midden, bureau Langegracht, telefoonnummer 0900-8844.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×