Stomdronken man verzet zich bij aanhouding

De politie zag maandagnacht omstreeks 01.30 uur op de Ir. Driessenstraat een auto met gedoofde lichten rijden. Na enkele stoptekens stopte de bestuurder uiteindelijk. Tijdens de controle bleek de bestuurder onder invloed te zijn en bijna niet meer op zijn benen te kunnen staan. De bestuurder is hierop aangehouden. Tijdens zijn aanhouding verzette de bestuurder zich hevig. Uiteindelijk is de bestuurder door meerdere politieagenten aangehouden. De 54-jarige man uit Leiden blies 790 ug/l (limiet is 220 ug/l). De bestuurder heeft de nacht doorgebracht op het politiebureau waarna hij in de middag van 12 augustus in vrijheid is gesteld. De bestuurder heeft een proces-verbaal gekregen voor rijden onder invloed en verzet bij aanhouding.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×