Agressieve vrouw bijt agent

Zaterdagavond kreeg de politie de melding dat er in de trein problemen waren tussen een conducteur en een 27-jarige vrouw uit Rotterdam. De politie heeft bemiddeld tussen de conducteur en de vrouw die een woordenwisseling hadden over een kaartje. De vrouw met twee kinderen van één en vijf jaar werd door de politie verzocht uit te stappen en op een andere trein te stappen om verdere escalatie te voorkomen. Nadat de vrouw dit had geweigerd heeft de politie na drie keer gevorderd uit te stappen de vrouw aangehouden. Bij de aanhouding is een agent door de vrouw in zijn hand gebeten, waardoor hij zich in het ziekenhuis onder behandeling moest stellen.

De vrouw en kinderen zijn overgebracht naar het bureau. De kinderen zijn door een familielid opgehaald. De vrouw is zondagmiddag in verzekering gesteld en vandaag met een dagvaarding naar huis gezonden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×