Jongen zwaar gewond bij bootongeluk

Zaterdagmiddag kreeg de politie de melding dat er op het Frans Halsplantsoen een gewonde jongen zou liggen. Ter plaatse bleek dat een 15-jarige jongen uit Voorschoten zwaar gewond was aan zijn beide benen. Bij onderzoek bleek dat de jongen van een brug was gesprongen toen hij zijn vader met de boot aan zag komen varen. De jongen was aan de voorzijde van de boot gaan hangen maar kon dit niet volhouden. De vader die dit niet door had is doorgevaren. De jongen moest op een gegeven moment los laten en is onder de boot door gegaan en met beide benen tegen de schroef aangekomen met als gevolg het eerder vermelde letsel.De jongen is naar het LUMC gebracht.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×