Bunny Soeters exposeert in stadhuis

Vanaf 26 augustus is werk van de Leidse kunstschilder Bunny Soeters te zien in het stadhuis. De schilderijen hangen in de vitine in de hal en in de bibliotheek boven het atrium.

De mens boeit Bunny Soeters. Samen met de fascinatie voor wat materiaal doet, ontstaan er portretten. Voor een introductie van een tentoonstelling is ooit de uitdrukking `Gestolde Biografieën` gebruikt. Dit was voor een expositie waar Soeters haar tekeningen uitvoerde in Oost-Indische inkt. Nu laat ze haar koppen zien in kleur. Waterverf neemt de plaats in van zwarte inkt en zo ontstaat er een ware kakofonie van kop en kleur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×