Oecumenische viering met Professor Breimer

Zondag (1 september) zal professor D.D. Breimer, rector magnificus van de Universiteit Leiden, de verkondiging verzorgen tijdens de oecumenische viering van de Leidse Studenten Ekklesia. Deze kerkdienst staat in het teken van het nieuwe academisch jaar, dat de volgende dag door de universiteit geopend zal worden in de Pieterskerk.

De viering van de Leidse Studenten Ekklesia vindt, zoals iedere zondag, plaats in de Hooglandse kerk, om 11.45 uur. De rector zal spreken over het thema: `Geestverruimend`. Hierbij zal hij niet alleen verwijzen naar teksten uit de bijbelboeken Jesaja en de Eerste brief van Paulus aan de Korintiërs, maar tevens putten uit zijn kennis van de farmacologie, het vak waarin hij tot vorig jaar aan de universiteit heeft gedoceerd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×