Oecumenische viering met Professor Breimer

Zondag (1 september) zal professor D.D. Breimer, rector magnificus van de Universiteit Leiden, de verkondiging verzorgen tijdens de oecumenische viering van de Leidse Studenten Ekklesia. Deze kerkdienst staat in het teken van het nieuwe academisch jaar, dat de volgende dag door de universiteit geopend zal worden in de Pieterskerk.

De viering van de Leidse Studenten Ekklesia vindt, zoals iedere zondag, plaats in de Hooglandse kerk, om 11.45 uur. De rector zal spreken over het thema: `Geestverruimend`. Hierbij zal hij niet alleen verwijzen naar teksten uit de bijbelboeken Jesaja en de Eerste brief van Paulus aan de Korintiërs, maar tevens putten uit zijn kennis van de farmacologie, het vak waarin hij tot vorig jaar aan de universiteit heeft gedoceerd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×