Nationale Milieu Estafette

In het kader van de Groene Maand (september) en in het kader van de Nationale Milieu Estafette, wordt er zondag een wandeling georganiseerd door het Nivon, IVN en anderen. De route gaat van de Oude Rijn in Leiden naar Alphen aan den Rijn. De wandeling is 19 kilometer.

Er wordt door een eeuwenoud landschap gelopen. Onderweg onder andere een aantal wipmolens, waarvan er mogelijk eentje wordt bezichtigd. De route voert over grasdijken op de grens tussen oud bovenland en dieper liggende droogmakerijen. Start 11.00 uur bij NS-station Leiden Lammenschans. Einde 17.00 uur bij NS-station Alphen aan den Rijn. Meer informatie: www.groene-maand.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×