Dader mishandeling opgepakt

De politie heeft vrijdag een 43-jarige man uit Zandvoort in zijn wooplaats aangehouden. De man had vrijdagmiddag op de Hooigracht in Leiden een 33-jarige automobilist uit Den Haag mishandeld. De Hagenaar liep daarbij ondermeer een scheurtje in een lip en twee losse tanden op. Het incident ontstond nadat de Zandvoorter met zijn motorfiets tegen de auto aanreed. Vervolgens ontstond tussen beide weggebruikers een woordenwisseling, waarna de Zandvoorter enkele klappen uitdeelde. Doordat het kenteken van de motorrijder genoteerd was kon de man snel worden aangehouden. Na zijn verhoor is hij in de loop van de avond weer op vrije voeten gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×