L.E.H. Vredevoogd, voorzitter van het College van Bestuur.

Opening academisch jaar

Vandaag vindt in de Pieterskerk de officiële opening van het academisch jaar 2002-2003 plaats. Daarbij zullen onder andere de voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Leiden, Professor Vredevoogd, en Sir Colin R. Lucas, Vice-Chancellor van de University of Oxford het woord voeren.

Sir Colin R. Lucas zal over de League of European Research Universities spreken. Dat is een samenwerkingsverband van een aantal univsersiteiten in Europa. Tot slot wordt de Mr. K.J. Cath-prijs 2002 uitgereikt door de voorzitter van het College van Bestuur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×