Atlas Group naar Leiden

Herman van der Kaay, directeur/eigenaar van het snel groeiende offshore uitzendbureau Atlas Inexco b.v., heeft kans gezien om het beeldbepalende Sijthoff-gebouw aan de Doezastraat te verwerven als de nieuwe hoofdvestiging van Atlas.

De bebaarde Voorschotenaar is vijf jaar geleden verliefd geworden op de Leidse binnenstad na de aanschaf van zijn woonhuis aan de Nieuwe Rijn. “Als Herman met het Sijthoff-gebouw net zo zorgvuldig te werk gaat als destijds met zijn pand aan de Nieuwe Rijn, mag Leiden blij zijn met zo´n nieuwe eigenaar”, aldus aangetrouwd familielid Dick de Roode, die de gigantische verbouwing op de Nieuwe Rijn heeft gevolgd. Eén verdieping van het statige Sijthoff gebouw zal door van der Kaay worden verhuurd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×