Stomdronken Leidenaar van snelweg geplukt

Maandagochtend rond 2.00 uur zag een politieman in zijn vrije tijd op de A44 een auto hevig slingerend richting Leiden rijden. Hij bleef de auto volgen en waarschuwde zijn collega’s. Bij de afrit Sassenheim werd de auto gestopt en de adem van de bestuurder gecontroleerd. De 29-jarige Leidenaar bleek inderdaad onder invloed van alcohol te zijn.

Bij de blaastest constateerden de agenten een gehalte van 800 ìg/l (220 is het maximum). De man mocht niet meer verder rijden. De agenten hebben zijn rijbewijs ingevorderd. Verder kreeg de Leidenaar een dagvaarding om voor justitie te verschijnen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×