Warmondse beroofd en mishandeld bij Pelikaanhof

Een 42-jarige vrouw uit Warmond heeft gisteren bij de politie in Warmond aangifte gedaan van een beroving. Vrijdagmiddag liep de vrouw in Leiden over de Klokpoort toen ze door onbekenden in de rug werd getrapt en voorover op het trottoir viel.

Getuigen bellen: 0900 – 8844.

Op klaarlichte dag werd de vrouw brutaal beroofd van de sieraden die ze om haar pols droeg en van haar schoudertas. Omstanders hielpen de vrouw weer op de been. Op dat moment werd de politie niet gewaarschuwd. Met de informatie die de vrouw bij de aangifte kon geven, zal de politie alsnog proberen de daders te achterhalen. Mensen die vrijdag 13 september rond 16:00 uur het voorval hebben gezien, wordt verzocht telefonisch contact op te nemen met de politie in Leiden. Het telefoonnummer is (0900) 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×