Wethouder Hillebrand rijkt de Jan van Houtpenning uit.

Jan van Houtpenning voor T. Rasser

Burgemeester en Wethouders hebben de heer T. Rasser, Coordinator Bouw -en woningtoezicht van de gemeente Leiden, onderscheiden met de Jan van Houtpenning. Rasser nam gisteren na ruim 30 jaar afscheid van de gemeente. Wethouder Ron Hillebrand heeft de penning tijdens een zeer drukbezochte afscheidsreceptie uitgereikt.

Rasser was als bouwinspecteur jarenlang het gezicht van het bouwtoezicht in Leiden, met name in de periode vanaf 1991, toen hij werd benoemd tot chef van de afdeling Bouw-en Woningtoezicht. “Zijn opstelling en aanpak hebben ertoe bijgedragen dat de gemeente Leiden -wat betreft bouw- en woningtoezicht – landelijk gezien bovengemiddeld heeft gepresteerd.” Daarnaast is Rasser al sinds 1981 actief in het bestuur van de Stichting tot Exploitatie van Bejaardenwoningen (SEB). Hij vervult in het bestuur de functie van bouwkundig adviseur en was van 1986 to 1999 penningmeester. Sinds 1996 is hij vice-voorzitter. De stichting is eigenaar en beheerder van honderden bejaarden- en ouderenwoningenen in Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×