Biertje teveel

Op de Lange Mare werd zondag een 30-jarige Leidenaar aangehouden voor rijden onder invloed. Hij werd gecontroleerd toen hij tegen het verkeer in reed. Agenten vermoedde alcoholgebruik en de man moest blazen. Op het bureau blies de man 740 ug/l. Hij kreeg een verbaal en een rijverbod van 8 uur. Op de Langegracht werd een slingerende auto aan de kant gezet. De bestuurder moest blazen en bleek teveel drank op te hebben. Hij kreeg een transactie aangeboden. Die nacht werd ook een scooterrijder op de Steenstraat aangehouden. De man kwam slingerend aanrijden, stopte en kon nauwelijks op zijn benen blijven staan. Hij werd aangehouden en op het bureau blies de man 1120 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 14 uur. Hij verklaarde slechts een paar biertjes te hebben gedronken.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×