Vijf jaar voor overval postkantoor Breestraat

In de zaak van de overval op het postkantoor aan de Breestraat in april vorig jaar zijn donderdag celstraffen tot vijf jaar geëist. Dat meldt Radio West. Een 36-jarige Delftenaar, die ervan verdacht wordt een van de overvallers te zijn, hoorde vijf jaar eisen.

De officier van justitie zag anderhalf jaar cel als een passende straf voor de medewerker die de overvallers de sleutel van het postkantoor gaf. Tegen acht mensen die probeerden buitgemaakte cheques om te wisselen, werden straffen geëist die varieerden van 100 uur dienstverlening tot twee jaar celstraf. De rechtszaak gaat vrijdag verder met een tweede overvaller en een andere verdachte.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×