Vijf jaar voor overval postkantoor Breestraat

1

In de zaak van de overval op het postkantoor aan de Breestraat in april vorig jaar zijn donderdag celstraffen tot vijf jaar geëist. Dat meldt Radio West. Een 36-jarige Delftenaar, die ervan verdacht wordt een van de overvallers te zijn, hoorde vijf jaar eisen.

De officier van justitie zag anderhalf jaar cel als een passende straf voor de medewerker die de overvallers de sleutel van het postkantoor gaf. Tegen acht mensen die probeerden buitgemaakte cheques om te wisselen, werden straffen geëist die varieerden van 100 uur dienstverlening tot twee jaar celstraf. De rechtszaak gaat vrijdag verder met een tweede overvaller en een andere verdachte.

Delen

1 reactie

  1. A.A.E.Bakker op

    Eerder dit jaar is door een valse verklaring van deze 36 jarige Delftenaar ten onrechte een medewerker van het postkantoor Breestraat voor deze overval gearresteerd en heeft zelfs een aantal weken vastgezeten. Los van het feit dat dit voor de bewuste persoon erg traumatisch is geweest, wordt in geen enkele berichtgeving over zijn inmiddels bewezen onschuld gerept, terwijl destijds wel de kranten vol stonden over zijn arrestatie. Als het u niet teveel moeite is, zou u dan zo vriendelijk willen zijn hier enige ruchtbaarheid aan te geven.U zou er in ieder geval 1 persoon een enorm genoegen mee doen !

Je bent nu offline