Provinciale PvdA-kandidaat-lijsttrekkers woensdag in Leiden

De vier PvdA kandidaat-lijsttrekkers voor de Provinciale Statenverkiezingen van 11 maart volgend jaar doen op hun toer door de provincie woensdag 9 oktober ook Leiden aan. In het Antonius Zalencentrum gaan Jan-Evert Keman uit Oegstgeest, Marnix Norder uit Rijswijk, Willem Oranje uit Vlaardingen en Arbind Sewbalak uit Zoetermeer met elkaar en met de zaal in discussie over de provinciale en regionale PvdA politiek. Hun visie op de politiek van de Partij van de Arbeid in Zuid-Holland staat die avond centraal.

Ook via de provinciale PvdA-website kunnen de PvdA-leden met de vier kandidaten in debat treden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×