ROOD en LSVB tegen hoger collegegeld

Onderstaande bijeenkomst is vanwege het overlijden van Prins Claus afgelast.

De activiteitencommissie van studentenvereniging Catena organiseert in samenwerking met Rood, jongeren in de SP, een openbare bijeenkomst op donderdag 10 oktober. De avond is gewijd aan de plannen van het kabinet om de collegegelden te differentieren, en daarmee fors duurder te maken. De twee jongerengroepen gaan in discussie over het maken van actieplannen en zullen meedenken over de landelijke onderwijsdemonstratie van 12 november. Gastsprekers zijn onder andere Noortje van der Meij, LsvB-voorzitster, en Driek van Vugt, SP-senator.

De avond begint aanstaande donderdag om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur en wordt gehouden bij Studentenvereniging Catena aan de Kolfmakersteeg 8 (zijstraat Rapenburg).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×