Kunstmanifestatie in Pieterskerk

Van 1 tot en met 3 november vindt alweer de derde Kunstmanifestatie plaats in de Pieterskerk. De Kunstmanifestatie is een initiatief van de Leidse Kiwanis Club. Deze stelt zich onder andere ten doel de levensomstandigheden van kinderen te verbeteren die het minder getroffen hebben.

De Kunstmanifestatie Pieterskerk is dus niet alleen een artistiek evenement van niveau, maar ook een fondsen­wervingsproject van de Kiwanis Club Leiden. De manifestatie wordt op 3 november om 15:00 uur bekroond met een kunstveiling in de Pieterskerk. Het betreft werken die speciaal voor deze gelegenheid door de deelnemende kunstenaars zijn vervaardigd.

De te veilen kunst is tijdens de Kunstmanifestatie te bezichtigen. Ook bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan de veiling onder couvert een bod uit te brengen. Het batig saldo van de Kunstmanifestatie is bestemd voor de Leidse Stichting Issoria, die zich beijvert voor een hospice voor terminaal zieken aan de Plantage. Het is de bedoeling dat de Stichting Issoria de fondsen besteedt aan faciliteiten voor kinderen van de in het hospice opgenomen patiënten. Aan de Kunstmanifestatie doen ruim 50 kunstenaars mee.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×