Postkantoren B.V. schrapt banen in Leiden

Over enkele maanden sluit het postkantoor aan de Schipholweg de deuren. Voor het personeel van het postkantoor wordt door Postkantoren B.V. zoveel mogelijk gezocht naar een plaats op een van de andere postkantoren. Omdat niet iedereen kan worden herplaatst, wordt het personeel ondertussen verzocht zelf naar een andere baan uit te kijken. De businessbalie met de postbussen blijft wel open.

Ticketservice Nederland is in verband met de aanstaande sluiting alvast gestopt met de verkoop van concertkaarten via het postkantoor aan de Schipholweg. Omdat het postkantoor over enkele maanden dicht gaat, is de apparatuur overgeplaatst naar het gemoderniseerde postkantoor van Mijdrecht. Op die manier hoeft Ticketservice niet voor een periode van slechts een paar maanden te investeren in nieuwe apparatuur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×