Uitvaart Prins Claus live bij RTV West

Morgen zenden Radio en TV West de uitvaart van Prins Claus vanaf 6.00 uur rechtstreeks uit. Zowel televisie als radio volgen de gehele route van de uitvaartstoet van Paleis Noordeinde in Den Haag tot en met de dienst en bijzetting in de Nieuwe Kerk in Delft. Daarnaast krijgen inwoners van de regio actuele informatie over de bereikbaarheid van deze steden en de omleidingen van het openbaar vervoer. Hiertoe werkt Radio TV West intensief samen met HTM, Connexxion, NS en ANWB.

Redacteuren en verslaggevers zullen de kijkers en luisteraars voortdurend bijpraten over de gebeurtenissen langs de route. In de studio’s van Radio TV West praten de presentatoren met diverse gasten en geven commentaar op de gebeurtenissen. Daarnaast is in reportages te zien en te horen hoe Den Haag, Delft en Rijswijk zich de afgelopen dagen voorbereid hebben om de route in orde te maken.

De live-uitzending van Radio West begint om 6.00 uur, TV West gaat om 7.00 uur van start.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×