Een deel van Leiden-Noord zat ruim 1,5 uur zonder electriciteit. Hier de Marnixstraat, waar snackbar Hendo de deuren maar vroegtijdig sloot toen de storing wat langer bleek te duren. (Foto: Chris de Waard).

Grote stroomstoring treft Leiden Noord

Zondagavond is om 23.20 uur de stroom in een groot deel van de wijk Noorderkwartier in Leiden Noord uitgevallen. Pas om 01.00 uur wist NUON de stroomvoorziening te herstellen. De oorzaak is nog niet bekend aangezien NUON nog niet bereikbaar was voor commentaar.

Uiteindelijk lijkt de storing nog mee te vallen, want wie rond middernacht de storingslijn van NUON belde, kreeg een bandje te horen met de mededeling dat de storing naar verwachting tot 03.00 uur zou duren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×