PvdA kiest Norder als lijsttrekker

Fractie en wethouders van de PvdA-Leiden hebben hun steun uitgesproken voor de kandidatuur van Marnix Norder voor het lijsttrekkerschap van de PvdA-Zuid-Holland bij de Statenverkiezingen van volgend jaar. Dat schrijft wethouder Ron Hillebrand in een bericht op de lokale PvdA-site.

“Marnix heeft als gedeputeerde in de afgelopen jaren laten zien een zeer bekwaam en benaderbaar bestuurder te zijn. Hij heeft bewezen oog te hebben voor de problemen van de stedelijke regio’s in de provincie. Zo vervulde hij als voorzitter van de stuurgroep W4 een sleutelrol in de succesvolle planvorming voor een duurzame inpassing van de verbrede rijksweg A4. Dankzij zijn inzet werd een zeer ruime rijkssubsidie voor de verdiepte aanleg van de A4 verkregen. Ook bij belangrijke dossiers als de Rijn Gouwelijn en de bouwlokatie Valkenburg heeft Norder de belangen van de inwoners van de Leidse regio op meer dan voortreffelijke wijze bepleit en verdedigd. Aan leden van de PvdA die hun stem voor het lijsttrekkerschap voor de Statenverkiezingen van Zuid-Holland nog niet hebben uitgebracht geven fractie en wethouders van de PvdA-Leiden in overweging Marnix Norder te steunen”, aldus Hillebrand.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×