Dronken vrouw ramt auto's

Een 35-jarige vrouw uit Leiderdorp heeft vanmorgen vroeg op de Langegracht onder invloed twee geparkeerde auto’s aangereden. Na de aanrijding belde de vrouw zelf het alarmnummer. Haar eigen auto en één van de aangereden auto’s zijn weggesleept. De ademanalyse wees een alcoholgehalte van 680 ug.l aan; ruim drie keer teveel.

De Leiderdorpse is aangehouden en haar rijbewijs is ingenomen. Terwijl agenten nog met de afhandeling van de aanrijding bezig waren, zagen ze een 43-jarige automobilist met hoge snelheid en gedoofde lichten voorbij rijden. Deze auto is aangehouden, de bestuurder bleek onder invloed te zijn. De man is aangehouden en heeft een boete gekregen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×