Bovenleiding slaat door ramen trein

Bij een ongeluk met een kapotte bovenleiding zijn eind van de middag vier passagiers van de trein Amsterdam-Vlissingen lichtgewondgeraakt. Ten oosten van de Klinkenbergerplas in Warmond brak de bovenleiding en sloeg door de ramen van de intercity. Brandweer en ambulance evacueerden de treinreizigers.

Als gevolg van het ongeluk rijden er tussen Leiden en Heemstede en Leiden en Hoofddorp geen treinen, tussen Leiden en Den Haag en Rotterdam is slechts beperkt treinverkeer mogelijk. De NS heeft bussen ingezet, reizigers moeten rekening houden met een vertraging die kan oplopen tot een uur.

De NS verwacht dat het treinverkeer tot zeker donderdagochtend hinder ondervindt.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×