Drie gewonden bij aanrijding

Bij een verkeersongeval zijn donderdagavond even voor 20.00 uur een 11-jarige fietster uit Leiden en een 17-jarige bromfietser uit Oegstgeest gewond geraakt. De fietster stond stil op het fietspad van de Rijnsburgerweg. Uit de richting van de Wassenaarseweg kwam de bromfietser met een 15-jarige bijrijdster uit Leiden. Bij het passeren raakte de bromfietser met de voorkant de fiets waardoor alledrie de personen vielen. De fietster werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC. De bromfietser en zijn bijrijdster werden met onder andere letsel aan het hoofd overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×