Hoogbejaarde vrouw beroofd

Uit de tas van een 90-jarige vrouw uit Leiden is woensdagmiddag in een winkel in Winkelcentrum de Kopermolen haar pinpas gestolen. De vrouw merkte tijdens het pinnen al dat ze in de gaten werd gehouden door een vrouw met twee kinderen. Toen zij even later bij de bakker stond, kwamen die kinderen en de vrouw ook de winkel binnen. De kinderen graaiden in de tas van de Leidse. Nadat de Leidse daar wat van zei, verliet het drietal de winkel.

Thuis ontdekte het slachtoffer dat haar pinpas gestolen was. Na contact met de bank bleek er inmiddels ook een bedrag van haar bankrekening gepind te zijn. De politie stelt een nader onderzoek in.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×