Acht inbraken in Leiden

Donderdag werd in twee woningen aan de Langegracht ingebroken. De daders kwamen de woningen binnen door de voordeur te vernielen. Uit één van de woningen werd een telefoon/organizer weggenomen. Het is nog niet bekend wat uit de andere woning is weggenomen.

Ook aan de Morsstraat hielden inbrekers donderdag huis. Bij maar liefst vijf appartementen werd de voordeur ingetrapt. Uit één van de woningen werden een rijbewijs, een paspoort, een fototoestel en een portemonnee weggenomen.

In een woning aan de Houtmarkt werd op dezelfde wijze ingebroken. Uit deze woning werden sieraden, een paspoort en een fotocamera meegenomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×