Kanaalweg en kruispunt met Hoge Rijndijk afgesloten

De gemeente is de fietspaden op de Hoge Rijndijk aan het verbeteren. Rond het kruispunt Hoge Rijndijk en Kanaalweg zullen de werkzaamheden maandag beginnen. Die duren twee weken en bestaan uit het reconstrueren van fietspaden, het verwijderen van de bovenste lagen asfaltverharding en het aanbrengen van nieuw asfalt en markering. De Kanaalweg tussen de Hartmanstraat en de Hoge Rijndijk zal tijdelijk afgesloten zijn voor autoverkeer, dat wordt omgeleid met borden.

Gedurende één nacht, die van woensdag 13 november vanaf 21.00 tot 6.00 uur, zal het autoverkeer op de Hoge Rijndijk ter hoogte van het kruispunt met de Kanaalweg over één rijbaan worden geleid met behulp van verkeerslichten. Voetgangers en (brom-)fietsers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×