Langegracht gedeeltelijk afgesloten

De gemeente vervangt de openbare verlichting op de Langegracht tussen de Korte Mare en de Oude Herengracht. De werkzaamheden beginnen maandag 4 november en duren tot 19 november.De rijbaan van de Langegracht aan de kant van het Stadsbouwhuis zal in fases worden afgesloten voor auto- en busverkeer. Op 14 november wordt de andere rijbaan afgesloten. Voetgangers en (brom-)fietsers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden. De fasering van de werkzaamheden en de afsluitingen is als volgt. Tussen 4 en 7 november wordt er gewerkt van Korte Mare tot Volmolengracht. Het auto- en busverkeer rijdt via de zuidelijke rijbaan. Op 8 november en tussen 11 en 13 november is het de beurt aan het gedeelte Volmolengracht tot Huigplaats. Het auto- en busverkeer wordt omgeleid via de zuidelijke rijbaan en geregeld met verkeerslichten. Op 14 november zijn er werkzaamheden van Klokpoort tot Oude Herengracht. Het auto- en busverkeer ‘stad uit’ wordt omgeleid; de omleidingsroutes worden met borden in de omgeving aangegeven. Op 18 november vanaf 21.00 uur tot 06.00 uur de volgende ochtend zijn er werkzaamheden op kruispunt Klokpoort/ Langegracht dat gedeeltelijk afgesloten is. Het auto- en busverkeer zal ook hier worden omgeleid.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×