Medewerkers van het internetbedrijf Media Design dat de site ontwikkelde, leggen de bewoners uit hoe ze de site kunnen actualiseren.

Website Leiden Noord in gebruik genomen

Sinds afgelopen donderdag is de site //www.leidennoord.nl/ operationeel. De eerste pagina’s zijn inmiddels te bezichtigen en buurtbewoners kunnen informatie op de site zetten of advertenties plaatsen in het prikbord. Op de site komt de komende tijd een compleet overzicht van al het buurtwerk in Leiden Noord, een agenda en nieuws.

 In de toekomst wordt daar waarschijnlijk nog een digitale wijkbespreking aan toegevoegd, waarbij de bewoners online kunnen discussieren over hun wijk. Ook wijkbewoners zonder computer kunnen meewerken aan de site. In buurthuis ’t Spoortje is speciaal voor hen een internet-cafĂ©: Internetstation “Perron11”. De LWO zorgt voor de ondersteuning.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×