Run op domeinnamen verwacht

In januari 2003 stelt de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland de registratie van domeinnamen open voor particulieren en voor buitenlandse bedrijven. Op dit moment kunnen alleen in Nederland gevestigde bedrijven een .nl domeinnaam aanvragen.

De Leidse internetprovider Media Design verwacht in januari een run op de namen die nog vrij zijn. “Veel particulieren zullen dan alsnog achter het net vissen”, zo voorspelt het bedrijf. Om particulieren al voor de vrijgaveregeling hun eigen naam vast te laten leggen, heeft het bedrijf een speciale actie voor Leidenaren.

“Iedereen kan nu al een eigen domeinnaam bij ons aanvragen. In januari wordt deze dan gratis overgeschreven op naam van de aanvrager zelf.” Tot die tijd staat het domein wel op naam van Media Design, maar kan het al gewoon gebruikt worden door de aanvrager.

Media Design is sinds 1999 actief op de internetmarkt en behoort met enkele duizenden klanten inmiddels tot de grotere internetproviders van Nederland. Op korte termijn gaat het bedrijf naast domeinregistratie en webhosting ook gratis internettoegang aanbieden aan klanten en aan de ruim 400.000 gebruikers van de online community Cu2 die het bedrijf sinds april 2000 exploiteert.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×